Xorg 1.12.1 Mouse wheel not responding while moving mouse



[xorg-server] Mouse wheel not responding while moving mouse

Description: All ioQuake3 engine same problem/bug. Mouse wheel not responding while moving mouse ingame for UrbanTerror, OpenArena, Quake, Enemy Territory and Doom 3 etc....

Upgraded xorg-server to 1.12.0-1 amd New version xorg-server 1.12.1 is bug,,,,

Additional info: My GPU Nvidia 9500 GT 1GB Ram, Debian Wheezy KDE / Gnome Linux dq35jo 3.2.0-2-686-pae #1 SMP Mon Apr 30 05:59:35 UTC 2012 i686 GNU/Linux

More info in my buglist - https://bugs.archlinux.org/task/29191?project=1&pagenum=2 @ https://bugs.freedesktop.org/show_bug.cgi?id=48167

X.Org X Server 1.12.1
Release Date: 2012-04-13
X Protocol Version 11, Revision 0
Build Operating System: Linux 2.6.32-5-686-bigmem i686 Debian
Current Operating System: Linux dq35jo 3.2.0-2-686-pae #1 SMP Mon Apr 30 05:59:35 UTC 2012 i686
Kernel command line: BOOT_IMAGE=/boot/vmlinuz-3.2.0-2-686-pae root=UUID=783658bc-f3c3-4bbf-821a-144357b72107 ro quiet
Build Date: 07 May 2012 12:52:03AM
xorg-server 2:1.12.1-2 (Cyril Brulebois <kibi@xxxxxxxxxx>)
Current version of pixman: 0.24.4
Before reporting problems, check http://wiki.x.org
to make sure that you have the latest version.

- - -
Prajem ničím nerušený zbytok dňa s pozdravom 'branec'
Web Site: www.urt.sk | Jabber: branec@xxxxxx

--
To UNSUBSCRIBE, email to debian-user-REQUEST@xxxxxxxxxxxxxxxx
with a subject of "unsubscribe". Trouble? Contact listmaster@xxxxxxxxxxxxxxxx
Archive: http://lists.debian.org/942B15D690DF994F992594F71FB72AAF013F9F209135@xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx