Re: 2560x1600 display issue. (x11?, nvidia 8800 GTS, hdmi, dvi-d, Dell U3011)



On Fri, 2011-04-08 at 21:49 -0700, Nataraj wrote:
On 04/08/2011 09:17 PM, Linuxguy123 wrote:
On Fri, 2011-04-08 at 21:59 -0600, Linuxguy123 wrote:
I'll connect to the DVI port and rerun it.
I have had similar difficulty getting a Dell U3011 to run at 2560x1600
on a MacMini with an Nvidia GeForce 320M. Using the displayport
interface on both the 320M and the U3011, the best I can get is
1920x1440. I did play with the xorg.conf file quite extensively, but
didn't do any better trying to specify modelines. I am using the Nvidia
driver.

You might want to check this thread out.
http://www.nvnews.net/vbulletin/showthread.php?t=160758

DisplayPort should be capable of driving the monitor to full resolution.


I also had difficulty trying to get a second monitor to work. The
second monitor is a Dell U2410. I can get either monitor to work fine
alone, but when I try to start the xserver with 2 monitors connected,
the second monitor can't sync. The second monitor (U2410) is connected
to the HDMI port.

I can get 2 monitors working on the HDX. First I connect one monitor to
the VGA port and get it working. Then I disable the laptop display.
Then I add the second monitor.

Right now I am running the U3011 at 1920x1200 and the FPW2007 at
1680x1050.



--
users mailing list
users@xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
To unsubscribe or change subscription options:
https://admin.fedoraproject.org/mailman/listinfo/users
Guidelines: http://fedoraproject.org/wiki/Mailing_list_guidelines