RE: Mail not sending

From: Christian Campbell (ccampbell_at_brueggers.com)
Date: 02/02/04

  • Next message: Ed Wilts: "Re: Install Image Disk 2 Problem"
    To: "'redhat-list@redhat.com'" <redhat-list@redhat.com>
    Date: Mon, 2 Feb 2004 13:28:58 -0500
    
    

    > >
    > > I'm trying to send mail from my RH8.0 box.The server I am
    > sending to is on
    > > my LAN. I've run tcpdump on the box that is sending the
    > mail, and I can't
    > > see that's it's making any attempt to send any mail. I can
    > telnet to the
    > > mail server on port 25 with no problem (and can see that through
    > > tcpdump).
    > >
    > > Any thoughts?
    >
    > Even if the mail server is accepting, perhaps the mail client is not
    > sending. Make sure you can send out from the client box
    > first. Check the
    > maillog of client first, then server. And also try using
    > sendmail -v from
    > the command line to see what it's saying
    > # /usr/lib/sendmail -v address
    > Subject: test
    > To: address
    >
    > testing

    # sendmail -v -s "Test Message" ccampbell@mail.brueggers.com
    This is a test

    ccampbell@mail.brueggers.com,Test,Message... Connecting to [127.0.0.1] via
    relay...
    ccampbell@mail.brueggers.com,Test,Message... Deferred: Connection refused by
    [127.0.0.1]

    -- 
    redhat-list mailing list
    unsubscribe mailto:redhat-list-request@redhat.com?subject=unsubscribe
    https://www.redhat.com/mailman/listinfo/redhat-list
    

  • Next message: Ed Wilts: "Re: Install Image Disk 2 Problem"